Melania Trump, blocată în reședința din Hamburg din cauza protestelor violente

De Amelia Matei, pe
Melania Trump, soția președintelui american Donald Trump, a rămas blocată în reședința unde s-a cazat la Hamburg pe durata summitului G20, din cauza protestelor violente ale manifestanților stângii radicale și antisistem.

Din acest motiv, Prima Doamnă a SUA nu a putut participa la prima parte a programului pregătit pentru soțiile și soții liderilor prezenți la summitul G20 de la Hamburg. Melania Trump a rămas în reședința de la Hamburg din motive de securitate, după cum a afirmat un purtătorul de cuvânt Stephanie Grisham.

„Nu am obținut până în prezent autorizația din partea poliției pentru a părăsi locuința”, a explicat acesta.

Soția lui Donald Trump a publicat și un mesaj pe Twitter despre acest incident, în care a scris: „Sunt cu gândul la cei răniți în timpul protestelor din Hamburg. Sper ca toată lumea să fie în siguranță”.

De asemenea, președintele SUA însuși a fost nevoit să o ia pe o rută ocolitoare pentru a ajunge la summitul programat pentru astăzi, din cauza numeroaselor proteste din centrul orașului german.

Poliția din Hamburg a cerut întăriri de urgență pentru a face față protestelor violente împotriva summitului, susținând că mai mulți ofițeri aflați deja la fața locului au fost răniți în ciocnirile cu manifestanții.

Citește și – 11 lucruri pe care nu le știai despre viața familiei prezidențiale la Casa Albă

Citește și – Primul portret oficial al Melaniei Trump, la Casa Albă

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter