Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit botezul fiicei lor, Petra

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 13 noiembrie 2017, 13:24
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul autohton, iar din anul 2011 au devenit oficial soț și soție.

Pentru cei doi anul acesta a venit cu mare noroc și bucurie, aceștia devenind părinții unei minunate fetițe pe care au botezat-o, în vară, cu numele Petra. Dacă în luna iunie, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, au ales să facă doar slujba de creștinare la biserică, ieri a avut loc și petrecerea de botez.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu Petra

Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu și Petra, la o plimbare în parcul Herăstrău

Printre cei aproximativ 250 de invitați care au sărbătorit-o pe Petra s-au aflat și cei doi copii ai lui Mădălin din prima căsnicie, Ștefania și Filip, aflați în custodia sa. Proaspătul tătic nu o stat mult pe gânduri și a postat rapid o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de soția sa, jurnalista Cristina Șișcanu: “În așteptarea invitaților! Începe o seară magică! Începe petrecerea de botez a Petrei” – a fost mesajul care a însoțit imaginea.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu

Dacă zilele trecute Cristina Șișcanu a fost criticată aspru de către fani pentru că s-a afișat în public cu un decolteu mult prea generos, cu ocazia petrecerii de botez a micuței Petra, aceasta a optat pentru o ținută fără decolteu. Dintre invitați nu putea lipsi Adelina Pestrițu, fosta colegă de platou a lui Mădălin Ionescu, care a purtat o ținută memorabilă, în două culori, asortată cu o geantă cu același imprimeu.

Adelina Pestritu

La final de petrecere, Mădălin Ionescu a ținut să fie, din nou, alături de prietenii virtuali și a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare: “A fost minunat! Petra a fost incredibilă. Le-a zâmbit celor prezenți, a cântat pe limba ei și s-a bucurat de fiecare moment! Le mulțumim tuturor invitaților noștri! Oameni speciali!”

Citește și – Cum arată copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie

Citește și – Moment emoționant pentru Mădălin Ionescu și familia lui

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter