Liviu Vârciu, internat de urgență: „O sa vin mai des”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 24 august 2018, 12:04
Liviu Vârciu s-a internat pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. Artistul s-a filmat direct de pe patul de spital, imediat după ce și-a revenit din anestezie.

Vestea că Liviu Vârciu se află internat a pus pe jar fanii, cu atât mai mult cu cât artistul s-a filmat cu branula în mână și nu a oferit prea multe detalii despre starea sa de sănătate și nici despre cauza care l-a adus pe mâna medicilor: „Uite așa, mi-a facut domnul doctor buba. Cel mai bun anestezist din Spitalul de Urgență. Am încredere în el, Ma simt extraordinar, anesteziat un pic, ceea ce nu e rău. O sa vin mai des sa imi faca anestezii de-astea ca să mă simt bine”, – a transmis Liviu Varciu pe contul său de Instagram.

Liviu Vârciu, internat de urgență: "O sa vin mai des"

UPDATE: S-a aflat motivul pentru care Liviu Vârciu a fost internat în spital. Artistul l-a dezvăluit pe contul său de socializare, afirmând că se confruntă cu o răceală puternică: „Sunt răcit cobză, atât, dar sunt bine” –  a scris acesta pentru a-și liniști fanii.

Liviu Vârciu s-a despărțit de iubita sa, Oana Călin, la începutul acestei luni. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, și au declarat că rămân în relații bune pentru a-și crește micuța, care încă nu a împlinit un an, așa cum se cuvine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter