Leonid Doni, Robi din „Las Fierbinți”, joacă într-un film alături de actorul Armand Assante

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 19 aprilie 2018, 11:30
Leonid Doni, actorul care-i dă viață polițistului haios Robi din serialul Las Fierbinți va putea fi văzut într-un nou film, alături de actorul american Armand Assante.

Filmul se va numi The Wanderers, Vânătorul de spirite, va avea premiera pe ecranele din România pe data de 20 aprilie și este o comedie horror cu accente de thriller, filmată în Transilvania și regizată întocmai de Dragoș Buliga, regizorul serialului Las Fierbinți. 

Secventa film The Wanderers, Vânătorul de spirite

Acțiunea se petrece într-un castel, în realitate Castelul Ghika de la Dofteana, județul Bacău, care în scenariu este proprietatea unui dandy neamț omorât de o femeie misterioasă împreună cu toți prietenii săi, relatează Libertatea. După moartea acestora clădirea este bântuită, iar filmul spune întocmai povestea unui vânător de spirite, personaj jucat de Armand Assante, sosit din New Orleans în Transilvania pentru a dezlega misterul.

Castelul Ghika bacau- The Wanderers, Vânătorul de spirite

Leonid Doni va fi de nerecunoscut în film, acesta interpretând rolul unui nebun care se află internat într-un ospiciu, iar colegul său de salon este întocmai cel care deține toate informațiile necesare anchetei.

Leonid Doni (Robi din Las Fierbinti)- The Wanderers, Vânătorul de spirite

Pentru realizarea acestui film s-au reconstruit decoruri, inclusiv bucătăria conacului care va rămâne pe viitor obiectiv de vizitat, și s-au zugrăvit și repictat pereții castelului.

Citește și – Mihai Raiț Dragomir, Dorel din “Las Fierbinți”, tată pentru prima oară

Sursă foto: Lebertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter