„Legătura dintre Harry și Meghan”, berea special creată pentru nunta regală

De Oana Savin, pe
În Marea Britanie se fabrică o bere specială pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Ediția limitată se numește „Legătura dintre Harry și Meghan” și este preparată la Windsor.

La fabricarea acestei beri folosim orz crescut la fermele regale ale Castelului Windsor, pentru a reprezenta originile prinţului Harry, şi hamei de pe coasta de Vest a Americii, pentru a o reprezenta pe Meghan”, a afirmat Will Calvert, directorul berăriei Windsor&Eton, citat de Express.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au ales tortul de nuntă. Pentru ce aromă nonconformistă au optat

Englezii au gustat deja această bere și s-au arătat încântați.

Este foarte bună, răcoritoare. Este cam acidulată, dar e răcoritoare şi bună”, a spus unul dintre cei care au degustat berea.

Nu este pentru prima dată când la Windsor se prepară o bere regală. În urmă cu șapte ani, berarii de aici au creat sortimentul „Legătura Windsor” pentru a celebra căsătoria prințului William cu Kate Middleton.

Citește și: Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle are un buget de 45 milioane dolari

Între timp, pregătirile pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markel avansează. Actriţa din Statele Unite ia lecţii intensive ca să deprindă regulile de etichetă ale Casei Regale. Ea trebuie să învețe să salute distins admiratorii și cum trebuie să zâmbească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter