La 48 de ani face ravagii. Cum arată noua cucerire a lui Naomi Campbell

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 02 martie 2018, 11:56
Naomi Campbell, care va împlini în curând vârsta de 48 de ani, traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa... la brațul unui bărbat cu 12 ani mai tânăr.

Diferența de vărstă dintre Naomi Campbell și iubitul său, însă, se vede doar în acte, căci celebrul fotomodel pare să fi oprit timpul în loc, undeva cu cel puțin 20 de ani în urmă.

@skeptagram @anlestudio @lejenke @mainslondon

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Cu o siluetă impecabilă, fără celulită, riduri și alte dezavantaje pe care, totuși, vârsta sa le-ar implica, Naomi Campbell a pozat seminud, alături de bărbatul care i-a furat inima, pentru o publicație de succes din afară.

Dar cine să fie bărbatul sculptat care-i este alături frumoasei Naomi? Ei bine, este vorba de muzicianul Skepta, în vârstă de 35 de ani. Despre posibila relație a mulatrei cu artisul se zvonește încă de la finele anului trecut, însă până acum nimic nu fusese confirmat, cu toate că își făcuseră apariția împreună la câteva evenimente mondene.

www.mainslondon.com @iamnaomicampbell @mainslondon photo by @anlestudio @lejenke

A post shared by Skepta (@skeptagram) on


Naomi Campbell și Skepta, cu toate că se știau din auzite, rapperul declarând că era fan înfocat al fotomodelului celebru, s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune și, se pare, că putem vorbi chiar de o dragoste la prima vedere.

Citește și – Cum arăta David Beckham în urmă cu 20 de ani. Abia dacă-l recunoști

Citește și – Jane Seymour a pozat în Playboy la 67 de ani. Cum arată azi Dr. Quinn

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter