Justin Timberlake şi Jessica Biel: contract prenupţial de 500.000$

De Adina Radu, pe

Cuplul Justin Timberlake – Jessica Biel se pare că a ajuns într-un impas: cel al contractului prenuntial. Află în ce condiţii va fi Justin obligat să plătească 500.000$.
Se pare că Jessica Biel este atât de îngrijorată că Justin Timberlake ar putea să o înşele încât a cerut o clauză de „fidelitate” în contractul prenupţial. Jessica, 29 de ani, şi Justin, 31, s-au logodit anul trecut de sărbători după o relaţie de patru ani şi deja au probleme: Justin ar putea să o înşele!
Artista vrea să se asigure printr-o clauza de fidelitate că în cazul în care Justin nu va fi loial, ea va fi compensată cu cel puţin 500.000$.
Pe lângă clauza de fidelitate, Jessica Biel vrea un act adiţional care să-i acorde timp în ceea ce priveşte un eventual copil, până când se lămureşte dacă poate avea încredere în Justin sau nu. Actriţa este de părere că o sarcină ar aduce kilograme în plus pentru siluetă ei şi un motiv solid pentru Justin de a o înşela.
Lipsa încrederii nu este tocmai cea mai bună cale de a începe o căsnicie! Să sperăm că acest cuplu va trece cu bine peste emoţiile dinaintea marelui eveniment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter