Vedetele isi dau intalnire pe terenul de tenis

Giulia, Diana Munteanu Niculescu (Antena 2), Sanziana Negru, Adi Nartea, Oli Brezoianu (Radio 21), Tatiana Marinescu, Valentin Butnaru (Realitatea TV) si Mihai Constantin (TVR)…
… vor juca in echipe de dublu mixt si isi vor disputa titlul de castigatori ai Turneului Vedetelor pe arena secundara din cadrul BCR Open Romania.

Calificarile pentru finala Turneului Vedetelor se vor derula sambata, 21 iulie, incepand cu ora 16.00, iar finala va avea loc duminica, 22 iulie, incepand cu ora 10.30.

Jojo va fi alaturi de participantii Turneului Vedetelor si va oferi castigatorilor premii ce constau in echipament de tenis profesionist si kit-uri de cosmetice.

In plus, duminica, 22 iulie, inainte de finala din Turneul Vedetelor, Catalina Grama (Jojo) va sustine un meci demonstrativ impreuna cu Ruxandra Dragomir, Presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Sustinatoare a unui stil de viata activ, Jojo si-a rasplatit cei mai activi fani de pe Facebook, pasionati de tenis. Astfel, in perioada 9 -15 iulie, Jojo a organizat un concurs pe pagina personala de Facebook in cadrul caruia a oferit doua abonamente VIP duble, ce ofera acces la toate meciurile din cadrul competitiei internationale BCR Open Romania, inclusiv la meciurile din Turneul Vedetelor.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter