Jojo i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales Zora de pe tavă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 11:27
Zilele trecute Cătălina Grama și iubitul său, Paul Ipate, i-au tăiat turta fetiței lor, Zora. Petrecerea a fost una restrânsă, în compania celor dragi, însă Jojo și-a ținut la curent fanii și a postat pe rețelele de socializare un videoclip însoțit de un mesaj haios prin care anunță preferințele micuței.

Jojo a devenit mămică pentru a doua oară anul trecut, în luna ianuarie, atunci când a adus-o pe lume pe Zora, fetița sa și a partenerului său, Paul Ipate.

La tăierea turtei, micuța Zora a ales de pe tava pe care fiecare invitat a pus câte un obiect, cheile de la mașină, un stetoscop și o foarfecă, fapt ce i-a făcut pe părinți să se gândească că va alege o carieră de medic.

Jojo si paul ipate, zora

„Am sărbătorit turta Zorei acasă, în cerc restrâns, cu nașii și familia. Am vrut să ne bucurăm de aceste momente altfel decât la botez și să știți că a ieșit foarte frumos totul. Au existat și câteva momente palpitante, pentru că tortul s-a topit dimineață, însă până la urmă totul s-a încheiat cu bine. Cea mai lungă discuție a fost bineînțeles despre ce punem pe tavă. Vedeți aici ce a vrut să pună fiecare. Zora a ales ce a vrut ea: cheile de la mașină, o foarfeca și un stetoscop. Cred că o să avem o doctorița, Paul Ipate?” – a fost mesajul scris de Jojo la filmulețul de mai jos.

Citește și – Mesajul lui Jojo înainte de a naște. “Nu îmi vine să cred”

Citește și – Băiețelul lui Kamara suferă de o boală gravă

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter