Ionela Prodan, internată în stare gravă. Care este diagnosticul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 31 ianuarie 2018, 12:20
Ionela Prodan este internată de mai bine de o săptămână la spitalul Fundeni cu probleme grave de sănătate. Inițial, artista, în vârstă de 70 de ani, a acuzat probleme cu inima, însă în această direcție nu sunt motive de ingrijorare.

Veștile proaste despre artiștii generației anilor ’80 continuă să sosească. După ce Mirabela Dauer, în vârstă tot de 70 de ani, a trecut printr-o operație de extirpare a unui rinichi, iar Florin Chilian se pregătește de operație, iată că și Ionela Prodan se confruntă cu probleme de sănătate.

Ionela Prodan a fost internată la Fundeni, dar nu pentru inimă. Are o problemă gravă la pancreas, care i-a provocat şi alte afecţiuni”, a dezvăluit Florin Condurăţeanu, pentru Realitatea TV.

Ionela si Anamaria Prodan

În tot acest timp Anamaria Prodan i-a fost alături, însă și sora sa, Anca, s-a întors de urgență din Las Vegas pentru a fi alături de mama sa, semn că situația este destul de serioasă.

Anamaria a făcut publică ieri o fotografie pe contul său de Instagram în care apare alături de Ionela Prodan, vizibil slăbită. Aceasta a scris în dreptul imaginii: „Imi iubesc mama. O zi perfectă!”, iar mesajele de încurajare și urările de sănătate de la prietenii virtuali nu au contenit să apară.

 

Citește și – Mirabela Dauer a fost operată de urgență. Care e starea ei

Citește și – Florin Chilian, probleme de sănătate. Se pregătește de operație

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter