Interviu | Iulia Vântur se întoarce! În curând, o vom vedea din nou la TV

De Libertatea.ro, pe

Aflată în vacanţă din noiembrie anul trecut, de când a luat sfârşit cea de-a 14-a ediţie “Dansez pentru tine”, Iulia Vântur se pregăteşte să pună punct perioadei petrecute departe de micul ecran. Din India, ţara de care e îndrăgostită pe viaţă şi în care călătoreşte de câteva ori pe an, frumoasa blondă ne-a vorbit despre întoarcerea ei la TV, despre ofertele primite şi despre… iubire.

Libertatea: Au trecut 8 luni de la finala „Dansez pentru tine”, ultima ta apariţie ca prezentatoare a unei emisiuni. Când te întorci la TV?
Iulia Vântur: Au trecut 8 luni, dar nu le-am simţit, au zburat ca gândul. Voi reveni în televiziune în curând. Deocamdată, nu pot spune cu exactitate când.
Ţi-a fost dor de televiziune în tot timpul ăsta?

Nu am simţit un gol, pentru că l-am umplut cu tot felul de activităţi şi planuri. Chiar la începutul anului am trăit o experienţă foarte frumoasă pe platourile de filmare de la Bolly­wood, unde am filmat clipul „O Teri”. Clipul în care am dansat şi am cântat a devenit hit în India. Iar în urma acestui proiect am primit mai multe oferte pentru song-uri în filme, show-uri TV, printre care şi „Dancing with the stars”, şi o propunere pentru o piesă de teatru în engleză. Mă concentrez însă pe ofertele din ţară – TV, teatru, poate chiar şi film. Cât de curând, sper ca acestea să se concretizeze.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter