Inedit! Alex Velea se va deghiza în Moş Crăciun, iar băieţii de la Akcent în spiriduşi

Membrii trupei Akcent şi Alex Velea vor susţine în acest weekend concerte la parcul de copii Zorky’s Planet din AFI Palace Cotroceni, ocazie cu care se vor transforma în personaje mult iubite de copii.
Sâmbătă după-amiază, de la ora 14, după ce vor concerta în parcul de distracţii, lângă roller coaster, artiştii din trupa Akcent se vor transforma în spiriduşi şi se vor juca alături de prichindeii prezenţi în mall.
La fel va proceda şi Alex Velea duminică, de la ora 14, când se va transforma în Moş Crăciun, ţinând copiii în braţe şi oferindu-le cadouri.
“Va fi o provocare, un rol pe care nu l-am mai jucat până acum. Îmi plac mult copiii şi sper să mă descurc de minune. Mă bucur că am fani de toate vârstele şi că până şi puştii de grădiniţă îmi cunosc piesele”, declară Alex Velea.
Organizatorii evenimentelor spun că micuţii vor avea parte şi de alte surprize. “Va fi o atmosferă magică în acest weekend la Zorky’s Planet. Ne-am pregătit ca la carte cu brad împodobit, concerte de colinde, mascote din poveşti şi cadouri pentru cei mici. Venirea Moşului va fi momentul mult aşteptat”, declară Lucia Prăjisteanu, Director Zorky’s Planet.
Trupa Akcent va concerta sâmbătă la ora 14:00, iar Alex Velea duminică la ora 14:00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter