„The Hunger Games”: Jennifer Lawrence, prea grasă pentru rolul lui Katniss?

De Erika Chivu, pe

Jennifer Lawrence, o tânără cu o siluetă normală de abia a cucerit lumea, că au şi apărut critici care spun că ea este prea grasă şi prea „masivă” pentru rolul din „The Hunger Games”.
În sfârşit credeam că adolescentele de azi au un model demn de urmat în persoana lui Jennifer Lawrence, actriţă cu o siluetă frumoasă, dar sănătoasă, fără aspect de anorexică. Ei bine, criticii de film au avut grijă ca lucrurile să se schimbe. Ei nu s-au mulţumit să comenteze talentul de care a dat dovadă Jennifer în „The Hunger Games” ci s-au apucat să-i comenteze şi silueta.
Ei spun că actriţa este prea grasă pentru rolul lui Katniss Everdeen, personaj care trăieşte într-un viitor postapocaliptic, unde oamenii sunt controlaţi prin înfometare. Cu alte cuvinte, din moment ce filmul se cheama “The Hunger Games” (Jocurile foamei) personajul principal feminin ar fi trebuit să pară înfometat.
Jennifer Lawrence pare „bine hrănită” şi are „cam multă grăsime”, mai spun criticii americani de la revistele specializate în cinematografie. Mult mai îndrăzneţi, alţii au spus despre actriţă că este „o doamnă mare, înaltă şi osoasă”, care nu se potriveşte cu Josh Hutcherson, actorul care joacă rolul lui Peeta Mellark. Oare ce vină are Jennifer că Josh Hutcherson are doar 1,70 metri şi nu merge la sală?
Foto: Josh Hutcherson este mai scund decât Jennifer Lawrence

jennifer Lawrence si Josh Hutcherson

În timp ce actriţa a fost criticată pentru silueta ei sănătoasă, nimeni nu l-a criticat pe Liam Hemsworth care are o statură impunătoare şi e destul de musculos – cu siguranţă că nici el nu pare înfometat!
Nu ştim cât de tare au afectat-o aceste cuvinte pe Jennifer Lawrence, dar cu siguranţă că producătorii filmului vor ţine cont de ele. Având în vedere că mai urmează încă două filme din seria “Hunger Games” am putea să punem pariu că Jennifer va fi nevoită să slăbească pentru a părea cu adevărat înfometată.
Nouă ni se pare că Jennifer Lawrence are o siluetă foarte frumoasă. Tu ce părere ai? Este prea grasă pentru rolul din „The Hunger Games”?
Foto: Jennifer Lawrence şi Liam Hemsworth. Nici el nu pare înfometat, dar nu a fost deloc criticat.

Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth

Vezi de ce este „Hunger Games” mai bun ca „Twilight”!
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter