Horia Brenciu i-a dezvăluit lui Cătălin Măruţă că va avea o fetiţă

Ziua şi dezvăluirea pentru Horia Brenciu! După ce luni fanii lui au aflat din ProTv Magazin că va deveni tătic, aseară, în cadrul emisiunii Happy Hour, Horia i-a mărturisit fericit lui Cătălin Măruţă că va avea o fetiţă care se va naşte în noiembrie.
„E un moment frumos din viaţa mea pe care îl aştept de multă vreme”, a declarat sincer Horia. „De fiecare dată mă bucur să văd un copil”, a mai continuat antrenorul de la Vocea României.
Întâmpinat în platoul emisiunii cu multe zâmbete de fericire, Brenciu nici n-a intrat bine în direct că a şi început să fredoneze o melodie foarte potrivită noului statut pe care îl are: acela de viitor tătic. Vesel şi plin de energie aşa cum îl ştiu toţi telespectatorii, Horia a cântat cu toată inima „O lume minunată în care veţi găsi numai copii”, încercând să prindă tot platoul într-o horă a veseliei. Viitorul bunic Brenciu a aflat şi el în direct că va avea o nepoţică şi nu a ezitat să-şi arate bucuria. „Altfel se vede lumea când ai un copil”, a ţinut să precizeze seniorul.
Copleşit de emoţii, Horia a promis în direct că va avea grijă ca fetiţei lui să-i ofere toată dragostea, toată educaţia şi că va încerca, pe cât posibil, să o înveţe tot ce ştie. El a mai făcut însă o dezvăluire: „O să o ţin departe de televiziune, de ziare, o să o duc pe muntele Athos”, a spus el amuzat.
Aşadar, Brenciu are ceva boboci de numărat în această toamnă: va deveni tătic pentru prima dată, va da startul celui de-al doilea sezon al show-ului Vocea României la ProTv şi va avea, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, spectacolul „My Way”.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter