Groază la Casa Regală. Declarația șocantă a Principesei Elena despre fiul său, Nicolae

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 09 noiembrie 2017, 16:50

În urma incidentului de marți seară, când fostul Principe Nicolae a forțat intrarea în reședința din Elveția, acolo unde se află “ în grea suferință” Regele Mihai, și a agresat fizic și verbal trei persoane, mama acestuia, Principesa Elena a avut o poziție dura și de neclintit.

Conform unui comunicat al Casei Regale a României, Principesa Elena este profund afectată de faptele fiului sau, Nicolae. „Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai. I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României.

Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator.”

În urma scanadalului petrecut la reședința din Elveția a Regelui Mihai, Nicholas Medforth-Mills s-a ales cu plângere penală. Ulterior, acesta a transmis pe contul său de socializare că nu poate să înțeleagă agresivitatea cu care a fost împiedicat să-și vadă bunicul aflat pe patul de moarte.

Principele Nicolae si Alina Maria Binder

Fostul Principe Nicolae alături de logodnica sa, Alina Maria Binder

Principele Nicolae a fost decăzut din drepturi, retrăgându-i-se titlul nobil, și exclus din linia de succesiune la tron ca urmare a comportamentului său neadecvat și a faptului că nu a urmat întocmai protocolul Casei Regale. Fiul Principesei Elena, Nicolae, ar fi fost al treilea în ordine la succesiunea tronului, deoarece Principesa Margareta și Principele Radu nu au avut copii. Însă, titlul monarhic acordat în 2010 i-a fost retras cinci ani mai târziu, ca urmare a aprobării de Consiliul Regal a deciziei Regelui Mihai I. După o relație cu Nicoleta Cîrjan din care a rezultat și un copil, pe care, însă, nu l-a recunoscut niciodată, anul acesta, Nicholas Medforth-Mills s-a logodit cu Alina-Maria Binder, cu toate că aceasta nu este de viță nobilă, urmând astfel modelul mătușii sale, Principesa Margareta.

Citește și – Regele Mihai a fost spovedit și împărtășit

Citește și – Principele Nicolae “În România mă simt acasă”

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter