Giani Kiriţă a umilit-o în public şi a băgat-o în sperieţi pe Daniela Crudu: «Stai, fă, jos, că-ţi rup gura!»

De Libertatea.ro, pe

Daniela Crudu (25 de ani) s-a aflat, zilele trecute, într-o ipostază umilitoare pe care, cu siguranţă, nu o va uita vreodată. Un prânz în doi alături de fostul fotbalist Giani Kiriţă (38 de ani) s-a transformat într-un spectacol de circ gratuit pentru cei câţiva turişti aflaţi în restaurantul unei pensiuni modeste din Vatra Moldoviţei, Suceava.
Veseli şi zâmbitori, încolăciţi unul la braţul celuilalt, Giani şi Cruduţa au trecut pragul unei pensiuni din apropiere de Suceava, pentru un prânz în doi. Amabil şi răbdător, Giani şi-a aşteptat partenera să comande felul de mâncare dorit. Însă brusc, pe brunetă au apucat-o pandaliile şi a urlat în gura mare: „Unde m-ai adus, mă? Ăsta e restaurant, săracule? N-ai decât să mânânci aici cu cine vrei. Eu am plecat din spelunca asta!”. Daniela s-a ridicat de la masă cu intenţia vădită de a pleca.
Într-o secundă, vulcanicul Kiriţă a schimbat registrul amabilităţilor, a apucat- o ferm de braţ pe partenera sa şi, în văzul tuturor, a potolit-o în cel mai golănesc stil.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter