Daniela Crudu și Gabi Bădălău, cel mai nou cuplu din showbiz

De Oana Savin, pe
Gabi Bădălău și Daniela Crudu formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Deși se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, bărbatul și-a refăcut deja viața în brațele fostei asistente de televiziune.

Atât Bădălău cât și Crudu au fost implicați în scandaluri care au ținut prima pagină a presei mondene. Gabi a fost acuzat de mama Claudei Pătrășscanu de violențe atât fizice cât și verbale la adresa fiicei sale, în timp ce Daniela a fost bătută crunt de fostul ei iubit. Acum, cei doi au decis să lase în spate trecutul și să se bucure de viață împreună.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica în format digital!

Cu toate că Gabi Bădălău și Claudia se luptă pentru custodia băieților lor, Gabriel, în vârstă de 6 ani și Nicholas, de 3 ani jumătate, dar și pentru împărțirea bunurilor, fiul fostului ministru al Economiei s-a mutat deja cu actuala lui iubită cu care formează un cuplu de două luni.

Totuși, potrivit apropiaților lui Gabi, relația lor nu este deloc una serioasă… cel puțin din punctul lui de vedere.

„Gabi le aduce pe toate să locuiască la el. Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție. Asta nu înseamnă că gata, e îndrăgostit sau o ia de nevastă. Va scăpa de ea la fel cum a scăpat de toate celelalte”, au afirmat surse din anturajul lui Bădălău pentru WowBiz.

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu își mai ascund relația. Cei doi au ieșit la plimbare prin București

Daniela Crudu locuiește acum în casa din care Gabi Bădălău a dat-o afară pe fosta lui soție, împreună cu cei doi copii ai cuplului.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Gabi Bădălău și Daniela Crudu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter