Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au botezat fetița. Imagini de la eveniment

De Mădălina Manole, pe
Weekendul care tocmai a trecut a fost dedicat botezurilor celebre. Delia și-a botezat nepoțica, pe Jessica, fetița surorii sale, Oana, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat mare petrecere cu ocazia creștinării micuței Bella Victoria Margot.

Momentul mult așteptat a sosit! Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au botezat fetița, în vârstă de aproape 8 luni. Bella Victoria a fost răsfățată cu două perechi de nași, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu fiind acompaniați de Ioana Aramă, sora celebrului tătic, şi Tudor, cel mai bun prieten al acestuia. Așa cum tradiția o cere, nașa, Cristina Șișcanu Ionescu, a ales să poarte o rochie roșie și la ținuta sa a asortat-o și pe micuța Petra.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu alaturi de fetita lor, Petra

Tavi Clonda a pregătit și o surpriză la petrecerea dată în cinstea micuței sale. Artistul a întreținut atmosfera și a cântat o piesă dedicată celor două iubiri ale sale, Victoria și Gabriela.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda si bella victoria margot, botez fetita

Vizibil emoționați, Gabriela și Tavi au sosit la biserică cu întârziere, însă imediat ce au ajuns la restaurant părinții s-au detensionat și atmosfera a devenit relaxată și veselă. După botez, fericitul tătic a scris un mesaj scurt de mulțumire pe pagina sa de Facebook: “Mulţumim Domnului pentru Victoria! #victorienii”.

Gabriela Cristea, adelina pestritu si Cristina Siscanu -botez

Citește și – Delia și-a botezat nepoțica. Ce restricție i-a impus tatăl său

Citește șiFetița Gabrielei Cristea are cont pe rețelele de socializare. Iata ce fotografii au aparut!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter