Fratele lui Meghan Markle face noi declarații chiar înainte de nuntă

De Oana Dinu, pe
După ce a acuzat-o de falsitate pe sora lui și l-a avertizat pe prințul Harry că nu trebuie să se însoare cu ea, fratele lui Meghan Markle face noi declarații chiar înainte de nuntă. 

Fratele vitreg a lui Meghan, Thomas Markle Jr., în vârstă de 51 de ani, a apărut neinvitat la Londra și a stat o noapte întreagă în fața Palatului Windsor, lăundându-și sora, chiar dacă, nu de mult, spunea despre ea că este falsă și încrezută, scrie dailymail.co.uk.

„Sora mea va fi prințesa modernă perfectă”

Pentru că până acum nu a primit o invitație la nunta surorii lui, acesta s-a prezentat în Marea Britanie cu o atitudine total schimbată.

„Sora mea este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat casei regale. Va fi prințesa modernă perfectă. Le doresc, lui Meg și lui Harry, un viitor fericit și sănătos împreună” a spus Thomas Markle Jr. pentru Daily Mirror.

Acum, Thomas acuză familia regală că nu i-a tratat familia așa cum se cuvine și că nu le-a dat îndrumările de care ei aveau nevoie.

La începutul lunii mai, fratele vitreg a lui Meghan Markle i-a trimis o scrisoare deschisă prințului Harry prin care îi spunea ar fi „cea mai mare greșeală din istoria nunților regale” dacă se căsătorește cu sora sa, pe care o descria ca fiind „cea mai istovitoare, superficială și încrezută femeie”.

Referitor la acel moment, Thomas a ținut să lămurească că tot ce a scris a fost pentru a atrage atenția familiei regale: „Scrisoarea mea nu a fost menită să rănească sau să supere pe cineva. Am sperat ca scrisoarea mea să facă de rușine palatul. Bănuiesc, pentru a-i face să ia legătura cu mine. Am greșit. N-am vrut să o umilesc pe Meg pentru a mă invita, mai mult speram să primim ajutorul de care aveam nevoie. De când a început relația cu Harry, acum doi ani, viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna.”

Thomas Markle suferă pentru că nu își poate duce fiica la altar

Acesta a mai spus că tatălui lui îi pare foarte rău pentru că nu mai poate ajunge la nunta regală din cauza operației la inimă: „Tatăl meu suferă pentru că nu va putea fi la Windsor, să o conducă pe Meg la altar. Ar fi mutat munții ca să fie alături de ea.”

Thomas Markle a făcut tot felul de declarații confuze. Deși inițial a declarat că nu va mai participa la nuntă în urma apariției unor fotografii aranjate în care pare că se pregătește pentru marele eveniment, apoi s-a răzgândit și a spus că totuși va participa. La scurt timp, a declarat că nu mai poate călători din cauza operației pe cord deschis.

Mai multe surse din apropierea cuplului regal susțin că au fost depuse eforturi ca Thoma Markle să fie ajutat, care se pare că a ezitat să primească ajutorul, fiind un om foarte mândru. Ei au mai spus că Meghan, deși este îngrijorată din cauza stării de sănătate a tatălui ei, este hotărâtă să se concentreze pe ce mai are de făcut până la nuntă.

Tot surse apropiate familiei regale cred că cea care o va duce pe Meghan la altar este mama ei, Doria Ragland, care a ajuns deja la Londra. Sau că este posibil ca prințul Charles să saleveze situația șă fie chiar el cel care o va conduce.

Citește și:

Amalia Enache, despre rochia de mireasă pe care o va purta Meghan Markle

Elton John va cânta la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Sursă foto: nothfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter