Fostul manechin al lui Cătălin Botezatu s-a sinucis

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 octombrie 2018, 12:37
Constantin Toma, un fost manechin al lui Cătălin Botezatu, s-a sinucis la doar 24 de ani. Tânărul a fost găsit mort în locuința sa din Ploiești.

Constantin Toma avea toată viața înainte și toate atuurile pentru a atinge apogeul succesului, însă se pare că voința sa a fost cu totul alta. Tânărul trecea printr-o perioadă de depresie majoră, iar prietenii care i-au observat starea au vrut să-l ajute, însă demersurile lor nu au avut ecou.

Constantin Toma, conform observatorulph.ro, ar fi fost părăsit de iubita sa și asta i-ar fi provocat drama majoră. În plus, tatăl său murise cu doi ani în urmă, iar mama sa, originară din Zambia, se mutase în țara natală cu surorile sale. Astfel, acesta nu doar că rămăsese complet singur, ci avea și probleme mari cu banii. Se pare că familia sa era destul de înstărită, însă odată cu apariția problemelor, averea a fost pierdută și fostul manechin se chinuia să trăiască de pe o zi pe alta. Constantin Toma s-a spânzurat în holul vilei sale din Ploiești.

O altă ipoteză, de această dată susținută de cancan.ro, dezvăluie că sinuciderea sa nu a avut legătură cu povestea de iubire pe care o trăia, acesta întelegându-se foarte bine cu iubita sa.

Citește și Iulia Vântur debutează la Bollywood. În ce film va juca

Citește și – Mirela Vaida i-a pus o condiție radicală soțului înainte de a rămâne însărcinată

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter