Florin Piersic, mâhnit că lumea nu vrea să-l mai asculte

De Libertatea.ro, pe

Florin Piersic (77 ani) este supărat că se vorbește de marii actori doar atunci când nu mai sunt. Invitat într-o emisiunea la România TV, celebrul actor a dezvăluit, vizibil afectat, de ce a ales să fie o prezență discretă în ultimul timp.

Vreţi să tac? Asta am vrut eu astăzi, să tac… să nu spun nimic. Pentru ce? Pentru că a devenit un laitmotiv: ‘Vorbeşte mult’. Păi vorbesc ca să mă auziţi şi să vă dau nişte exemple cu întâmplări din care dumeavostră să trageţi concluzia.
În ziua în care Iurie Darie, Şerban Ionescu, Titi Rucăreanu, Irina Petrescu, Dumnezeu s-o odihnească, nu mai pot să vă comunice ce v-au comunicat nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt cu dumneavoastră? Îmi pare rău de ce spun acum, dar va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc cu dumneavoastră. De ce? Pentru că o să fiu undeva sus, într-o stea. Şi poate unul dintre dumneavoastră o să spună ‘ce păcat, mă, ne mai povestea şi el câte o întâmplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai făcea glume cu noi’. Pentru ce nu vă bucuraţi de asta?„, a spus Florin Piersic la România TV.
Vezi mai multe pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter