Fiul unui cunoscut fotbalist a murit la doar 13 ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 13:27
Fiul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici, Denis, a încetat din viață, joi seară, la vârsta de 13 ani. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Fotbal pe pagina oficială de Facebook.

În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naţionale l-au primit acum, la şedinţa dinaintea partidei Lituania-România”, a anunțat Federația.

Federația Română de Fotbal şi Echipa naţională de fotbal a României transmit condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată. Odihneşte-te în pace, Denis!”, se mai arată în mesajul postat de Echipa națională pe pagina de socializare.

Denis s-a luptat cu bolile încă de când era doar un bebeluș. De la vârsta de 2 ani a suferit mai multe intervenţii pentru îndepărtarea unei tumori pe creier.

Au urmat mai multe tratamente de chimioterapie, fiind imobilizat în scaunul cu rotile.

Mama băiatului, Ionela Adina Pașcovici a postat și ea un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu şi te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!”, este mesajul mamei copilului.

Amalia Năstase, mărturii cutremurătoare după decesul lui Denis

Amalia Năstase l-a cunoscut pe Denis când a fost doiagnosticat cu boalasa devastatoare. Mai mult, ea a încercat să-l ajute și a reușit să strângă 100.000 de euro, bani cu care l-a dus pe băiețel în Franța pentru tratament.

„Am cunoscut situaţia lui Denis la TV. Se spunea că medicii de aici nu îi dau şanse. Am sunat-o pe Ioana (n.r. mama lui Denis) şi i-am zis să mergem la Paris. În 3 zile am făcut rost de 100.000 de euro, am luat personal bani de la oameni. Asta se întâmpla acum 11 ani. Acolo au întâlnic doctori extraordinari care l-au făcut bine pe Denis. După 2 ani s-a întors vindecat, dar tot ce s-a întâmplat acolo l-a marcat, a rămas cu sechele, făcea convulsii”, a declarat Amalia la ProSport.

„Denis era era foarte, foarte puternic. Avea o forţă incredibilă. Eram uimită de cum se poate bucura un copil bolnav. A fost ca şi copilul meu. Ştiam totul despre el”, a mai spus ea.

Potrivit acesteia, părinții lui Denis au făcut tot posibilul să îl ajute și să îi fie alături.

„Nu am cuvinte, părinţii lui sunt eroi. Au fost lângă el tot timpul. Definiţia mamei în dicţionar trebuie să aibă poza Ionelei. A făcut totul pentru Denis. A învăţat şi franceză, să poată comunica mai bine cu doctorii din Franţa”, a încheiat Amalia Năstase.

 

Citește și: Tragedie fără margini în familia lui Daniel Bălașa. Fiul de 5 ani al fotbalistului a murit

Citește și: Soția fotbalistului Ekeng tună și fulgeră după moartea jucătorului: ”Problemele cu inima sunt o invenție”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter