Fetiţa Ancăi Serea a donat păr pentru bolnavii de cancer

De Mădălina Manole, pe
Anca Serea demonstrează încă o dată că este un om deosebit şi, ca atare, îşi creşte şi îşi educă asemenea copiii. Prezentatoarea TV a postat o fotografie pe o reţea de socializare în care apare alături de fiica sa, Sarah, la un salon de coafură, însă nu pentru a-şi aranja părul, ci pentru a face o faptă nobilă.

Sarah, fetiţa mai mare a Ancăi Serea, a dorit să facă o faptă bună şi şi-a tăiat părul pentru a-l dona unei fundaţii care se ocupă cu realizarea de peruci în beneficiul pacientelor diagnosticate cu cancer: “Astăzi Sarah şi-a tăiat părul şi l-a donat Fundaţiei Renaşterea pentru ca un om să se bucure de o nouă şansă la o viaţă normală. Mulţumesc, domnişoara mea!” – a fost mesajul scris de Anca Serea pe Facebook.

Anca Serea este căsătorită cu Adrian Şînă şi au împreună trei copii: Noah (4 ani), Ava (3 ani) şi Moise Petru (1 an). Îndrăgită prezentatoare TV a mai fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă acesta a murit de cancer, iar în urma mariajului cu el mai are doi copii, pe David (15 ani) şi pe Sarah (8 ani).

Citește și – Anca Serea, despre copiii ei, școală și vacanțe

Citește și – Anca Serea: „Primesc lecții zilnic de la copiii mei”  

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter