Eurovision 2012: Ce legătură are trupa Mandinga cu Jennifer Lopez?

Anze Skrube, coregraful care ani de-a rândul a fost alături de artişti precum Jennifer Lopez sau Beyonce, se va ocupa de jocul scenic al trupei Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012.
Aceasta nu este singura surpriză vizavi de imagine pe care o pregăteşte grupul român.  Instrumentele artiştilor, piese de rezintenţă în mutica pe care ei o interpretează, au primit un design deosebit, realizat de Alexandru Ghilduş şi Costel Chitea, profesori la catedra de design a Universităţii de Arte din Bucureşti.

În plus, şeful delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu, a declarat că solista formaţiei, Elena, va avea două ţinute, una pentru semifinală şi una pentru finală, iar aceste rochii sunt atât de frumoase încât cei din echipă nu ştiu în ce ordine să le aleagă. „Important este să treci de semifinală, că după aia poţi să şi câştigi”, a spus Dan Manoliu, citat de Mediafax.

Televiziunea Română va transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional toate cele trei competiţii Eurovision, cu începere de la ora 22.00 – pe 22 mai, la prima semifinală (în care românii vor putea vota, dar nu pentru Mandinga), pe 24 mai, la a doua semifinală (în care România nu are drept de vot), şi pe 26 mai, la finala Eurovision, în care toate ţările participante la concurs vor avea drept de vot, indiferent dacă s-au calificat sau nu. Mandinga va intra cu numărul 6 în prima semifinală Eurovision, care va fi difuzată pe 22 mai, în direct din Baku, Azerbaidjan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter