De ziua ei, Ela Crăciun și-a lansat blogul

De Unica.ro, pe

Ziua de 15 aprilie reprezintă o dată importantă pentru prezentatoarea știrilor de weekend de la Antena 3. Ela Crăciun împlinește astăzi vârsta de 31 de ani și a ales această aniversare pentru lansarea blogului personal www.elacraciun.ro.
Ideea unui blog i-a venit prezentatoarei de la Antena 3 ca urmare a activității profesionale, dar și a preocupării ei active de a fi  informată și de a avea un stil de viață frumos. Cititorii vor găsi pe blog interviuri cu oameni a căror activitate merită  respectată, informații despre sănătate, sport sau  parenting, modă și nu numai. Astfel, primul interviu publicat pe blogul personal este cu Monica Petrică, Prim Balerină la Opera Națională și jurat la showul Antena 1, România Dansează.
”Am vrut să creez acest blog pentru că de-a lungul timpului, atât din ipostaza de prezentator de știri, cât și din ipostaza de mamă și de soție, m-am documentat și am ajuns să am acces la multe informații utile pe care eu, cu siguranță, mi-aș fi dorit să le găsesc multmai ușor. Iar prin intermediul interviurilor descopăr oameni pe care cu toții îi admirăm pentru ceea ce fac și de la care avem de învățat”, a declarat prezentatoarea știrilor de weekend de la Antena 3.
Ela Crăciun este editor prezentator stiri în weekend la Antena 3. Și-a început cariera în televiziune la The Money Channel unde a fost realizator prezentator știri în Dimineața Leilor, realizator prezentator Afacereza online, prezentator realizator Business Line.
Este activ implicată în proiecte umanitare și crede că „dacă depinde de ea, atunci ajutorul să fie real, nu pentru imagine.”
Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter