Ela Crăciun militează pentru un stil de viață sănătos

De Unica.ro, pe

Prezentatoarea știrilor de dimineață din weekend de la Antena 3 a învățat să aibă grijă atât de sănătatea, cât și de silueta ei.
Mămică a doi copii, Ela a început cu câțiva ani în urmă să se documenteze și să învețe despre ceea ce înseamnă un regim de viață sănătos în funcție de dorințele și nevoile fiecăruia.

Unul dintre trucurile pe care le-a descoperit se referă la faptul că în perioada postului este foarte ușor să urmezi o cură de detoxifiere. ”În această perioadă înlocuim proteinele animale cu cele vegetale. Eu mănânc salată verde la care adaug semințe de dovleac, floarea soarelui, in; spanac, sparanghel, broccoli, lapte de soia, tofu, supe și mâncăruri de legume, cereale integrale. Evit preparate care conțin făină albă, grăsimi nesănătoase, alimente cu indice glicemic ridicat (cartofi, orez, zahăr)  covrigeii, margarina, pâinea, cartofii și orezul. Merg adesea la piață pentru a cumpăra legume și fructe proaspete. Cred că această cură de detoxifiere alungă oboseala, amețeala, astenia, iar silueta mea are de câștigat. Alimentația este foarte importantă, însă, pentru un stil de viață sănătos este bine să facem și mișcare”, a declarat Ela Crăciun.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter