O echipă de medici americani operează copii români cu malformaţii

De Unica.ro, pe

O echipă de medici americani voluntari va efectua 100 de operaţii în România, la Spitalul de Urgenţă din Craiova pentru a ajuta copiii cu malformaţii la nivel feţei.
Proiectul este iniţiat de „Women for World Health“, organizație nonprofit care a derulat de-a lungul timpului o serie de misiuni medicale de acest gen în țări din Africa și America de Sud.
Echipa de americani cuprinde chirugi plasticieni, anestezişti, pediatri şi asistente care se află în România, la Spitalul din Craiova în perioada 17-26 mai.Ei vin cu instrumentarul necesar, dar şi cu consumabile pentru a opera malformaţii faciale precum despicături de buză şi palat sau tumori vasculare, dar şi cicatrici sau alte traume rezultate în urma unor accidente.
Medicii secţiei de chirurgie pediatrică a spitalului din Craiova strâng cazuri care ar necesita interveniţia echipei din SUA.
Cei care au nevoie de ajutor îl pot contacta pe dr. Andrei Zavate de la Secția de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter