Iulia Albu a suferit o intervenție chirurgicală

De Oana Savin, pe
Iulia Albu a suferit o intervenție chirurgicală, după ce medicii i-au spus că are un chist ovarian ce trebuie îndepărtat.

Vedeta a povestit totul pe blogul său.

Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian și singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă”, a scris Iulia Albu.

Din fericire, diagnosticul corect nu a venit „prea târziu”, operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț” și o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a doua zi”, a povestit ea.

Totodată, Iulia a dezvăluit și cât a costat-o această operație.

Fără reclame, fără compromisuri și fără minciuni. Operația a fost achitată integral ridicându-se la aproximativ 12.000 ron. Surprinzător, deși unii dintre noi plătim o grămadă de taxe, statul nu suportă decât la puține spitale private mai mult decât o zecime din aceste costuri”, a precizat vedeta.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter