Donația de 11.000 de euro a trupei Holograf a fost refuzată de Asociația „Dăruieşte viaţă”

De Oana Dinu, pe
După scandalul izbucnit în urma participării la un eveniment organizat de Primăria Sectorului 5, trupa Holograf a vrut să doneze suma de 11.000 de euro Asociației "Dăruieşte viaţă", dar aceasta a refuzat transferul.

Dan Bittman a fost aspru criticat pentru discursul de prezentare al primarului sectorului 5, din cadrul unui eveniment organizat de primărie. Acuzat de faptul că a adus cuvintele de laudă edilului, Bittman a încercat să se apere: „Puteți să scuipați, să vă urâți, să vă jigniți între voi cât doriți, menirea mea a fost și va fi alta pe acest pământ și sunt tare bucuros că nu fac parte din ea” a spus artistul în finalul mesajului.

Cântărețul a urcat pe scenă și alături de trupa lui, Holograf, prestație pentru care se spune că au încasat 11.000 de euro. Ulterior, membrii trupei au anunțat printr-un mesaj pe o rețea de socializare că vor să doneze această sumă unei asociații, pentru a contribui la un proiect umanitar.

„De 40 de ani cântăm cu gândul să-i bucurăm pe oameni. Am mai spus și o mai spunem o dată: nu cântăm pentru bani, ci pentru a fi alături de oameni care se bucură de muzica noastră, oameni cu care împărțim aceleași valori. V-am provocat mereu și asta facem și acum:
Donăm 11.000 euro pentru Asociația Dăruieste Viață care construiește primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatică din România și te provocăm și pe tine să ni te alături! Dăruim 100 de bilete la gala noastra aniversară de 40 de ani, de la Sala Palatului de pe 10 octombrie…” a fost o parte din mesajul postat de trupa Holograf pe pagina oficială. 

ONG-ul a refuzat donația, justificând gestul prin faptul că nu vor să își asocieze imaginea cu un scandal mediatic.

„Pe pagina de FB a trupei Holograf a apărut un anunț privind donarea sumei de 11.000 de euro către proiectul asociației noastre. Ținem să facem următoarele precizări : Avem nevoie de bani pentru a reuși să construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine. Am comunicat reprezentantului trupei Holograf că acești 11.000 de euro, pe care dorește să-i doneze, ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, acolo de unde au fost luați, sector în care, de altfel, activează mai multe ONG-uri care se ocupă de copiii defavorizați. Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context și contăm pe dorința sinceră a membrilor trupei de a contribui la construirea primului spital de oncologie pediatrică și radioterapie” au scris reprezentanții Asociației.

Citește și: 

Cum arată acum fetița lui Arnold Schwarzenegger din filmul “Commando”

Anda Adam s-a certat cu o fană pe o rețea de socializare: “Ești și urâtă și rea!”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter