Detalii incredibile despre crima din Chișinău. Cine era soțul actriței Anastasia Cecati

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 21 februarie 2018, 12:33
Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre crima comisă cu sânge rece într-un apartament din Chișinău. Actrița și modelul Anastasia Cecati, în vârstă de 31 de ani, a fost ucisă de soțul său, care, ulterior, s-a sinucis. Aceasta devenise mamă cu doar trei săptămâni înainte.

Soțul Anastasiei Cecati, pe nume Alexei Mitachi, în vârstă de 34 de ani era un renumit medic stomatolog din Chișinău care trata celebrități și persoane influente din oraș. Colegii săi au dezvăluit, pentru Deschide.md, detalii incredibile despre acesta. Alexei Mitachi mai fusese căsătorit cu Elena, o femeie pe care a iubit-o foarte mult și cu care are o fetiță de 4 ani: ”Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care – o bună parte – și le-a realizat ulterior”. 

Alexei Mitachi-criminal Chisinau

Alexei Mitachi, în mijloc

Alexei Mitachi și prima lui soție au divorțat în 2017, la început de an, pe motiv de neînțelegere, posibil ca vina să fi fost întocmai gelozia și posesivitatea femeii, cred prietenii acestuia. Ulterior, acesta a mers regulat la consiliere psihologică, iar pe 11 august s-a căsătorit cu Anastasia, pe care o cunoscuse în cabinetul său: „La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă. Ea a fost cu vreo 3 ani în urmă la el în cabinet. Ulterior, când a revenit în Moldova, a mers la o nouă procedură dentară, iar el, fiind singur, a invitat-o la cafea. Așa a început relația lor” – au mărturisit foștii colegi ai lui Alexei Mitachi.

Conform declarațiilor vecinilor, Alexei și Anastasia aveau probleme în cuplu, cei doi certându-se foarte des. De altfel, aceștia nici nu mai locuiau împreună, iar în ziua crimei soțul venise să-și viziteze pruncul abia născut. Înainte de oribila crimă s-au auzit certuri puternice între cei doi.

De asemenea, o apropiată a lui Alexei Mitachi a scris pe contul său de socializare că nu-și explică cum a putut recurge la acest gest: „Alexei nu era nici nebun şi nici om rău! E foarte rău ceea ce a făcut, dar sărmanul s-a sinucis din cauză că nu putea să accepte viața fără ea și copil. Îl cunosc de mic și toată familia lui sunt oameni buni cu suflet mare. Un doctor și un prieten care mereu a ajutat și fără să ceară recompense. Suntem mulți care îl cunoaștem bine și îl știm numai de bine. Din păcate, de la începutul relației lor am auzit numai lucruri negative din partea ei, și nu le-am auzit de la tineri, ci de la oameni în vârsta, nu care vorbesc doar să vorbească. Păcat, și-a pierdut inima pentru o persoana nepotrivită pentru el. A făcut tot ce a vrut ea, peste 100 de mii de euro investiți în ea (intrat şi în datorii) și după ce a născut i-a spus că nu mai vrea să fie cu el. Sper doar ca cel mic să crească în mâini bune. Sunt alături de familia lui!”

Citește și Cine este Anastasia Cecati, tânăra ucisă de soț

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter