Cum se simte copilul agresat din parcul din Hunedoara. Mama băiatului: „Nu-i prima dată când îl lovește”

De Unica.ro, pe

Cazul bărbatului care a agresat doi copii într-un parc din Hunedoara a șocat întreaga opinie publică.

Băiatul de 13 ani, care îi este nepot agresorului și care a fost trântit de acesta pe caldarâm, în parc, se află acum internat într-un spital din Deva cu traumatism cranio-cerebral.

Conform medicilor, starea copilului este stabilă, dar trebuie să rămână sub supravegerea cadrelor medicale.

„Pe lângă traumatismul cranio-cerebral, a suferit şi o fractură de os occipital. Va fi transferat la Secţia de Neurochirurgie, însă starea sa nu necesită ca pacientul să fie supus unei intervenţii chirurgicale”, a explicat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva, potrivit adevarul.ro.

Agresorul copilului (29 de ani) a fost reținut preventiv și urmeează să fie dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Mama copilului susține că nu este prima dată când bărbatul are un comportament violent față de copil.

„L-am înrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut… am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el (cu agresorul, n.r.), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată”, a mărturisit femeia, pentru Antena 3.

Potrivit apropiaților agresorului, acesta ar fi fost furios că băiatul de 13 ani l-ar fi lovit pe fiul său vitreg de 7 ani: „A spus că era furios pentru că băiatul de 13 ani l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei şi-a pierdut cumpătul. Erau nişte conflicte mai vechi între cei doi copii.”

Bărbatul a mărturisit polițiștilor că „este mereu furios și vrea să meargă la psihiatru”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter