CONCURSUL VERII: Unica Online şi Class MediSpa îţi pun silicoane!

De Diana Sorescu, pe

În perioada 18 iulie – 27 august se desfăşoară cel mai tare concurs al verii: Unica Online şi Class MediSpa, alături de doctor Dana Miricioiu, oferă o operaţie de mărire a sânilor.

Concursul verii pe Unica Online

Vara asta te provocăm la un super-concurs: Unica Online şi Class MediSpa, alături de doctor Dana Miricioiu, oferă trei premii fabuloase: premiul III constă într-o procedură, la alegere, dintre mărire de buze sau estompare de riduri, premiul II, o intervenţie laser 3D pentru regenerarea pielii, iar marea câştigătoare va primi o operaţie de mărire a sânilor cu implant siliconic, plus o rochie de designer, semnată Maria Wonderlolita!
Şi nu, nu e tot: toate cele trei câştigătoare se vor bucura şi de câte o şedinţă de machiaj profesional realizată de make up artist-ul Ana Maria Vasile!
Tot ce trebuie să faci este să stai cu ochii pe www.unica.ro, să te înscrii pe pagina specială de concurs, http://concurs.unica.ro/schimbare-de-look/, să găseşti indiciile zilnice ascunse în articole şi să le postezi cu conştiinciozitate.
Vrei o super schimbare de look? Atunci te aşteptăm la concurs, medic chirurg estetician Dana Miricioiu abia aşteptă să vă cunoaşteţi! Succes!
CONCURSUL VERII: Unica Online şi Class MediSpa îţi pun silicoane!
Foto: Hepta, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter