Ce au în comun Antonia şi Nicoleta Luciu?

De Unica.ro, pe

Aparat nimic în afară de statutul de persoană publică. Însă recent amândouă au descoperit secretul vedetelor de la Hollywood: Intraceuticals, cunoscut ca şi “tratamentul Madonnei”.
Recent Antonia declara: „Acest tratament m-a ajutat sa descopar secretul tenului frumos si luminos, chiar si fara machiaj!”.
Acesta sa fie secretul tenului ei de portelan? Artista a fost vazuta des trecand pragul unui prestigios salon de infrumusetare din Dorobanti frecventat si de Nicoleta Luciu. Pe de alta parte, Nicoleta Luciu si-a dorit sa stea departe de injectii si sa apeleze la un tratament eficient care sa nu presupuna perioada de recuperare si sa poata merge la evenimente sau la filmari direct din cabinetul esteticianului. Mai mult, bruneta marturiseste ca pe parcursul verii prefera sa nu se machieze, iar, multumita Intraceuticals, are un ten luminos si sanatos fara a fi nevoita sa il incarce cu pudra si fond de ten.
Vedeta a declarat: “De la prima sedinta am avut pielea fina si sanatoasa ca a copiilor mei! Arata impecabil! Estompeaza ridurile foarte mult si nici cearcane nu mai am. Ies pe strada complet nemachiata. Vara nu ai nevoie de machiaj, poate doar maximum de un fond de ten cat o boala de mazare!”
De la noi acest tratament il folosesc si Valentina Pelinel, Andreea Marin, Dana Sota.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter