Cine este Geanina Stană, ultima concurentă eliminată de la Exatlon

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 26 aprilie 2018, 15:30
Geanina Stană din echipa Faimoșilor este ultima concurentă eliminată de la Exatlon. Înainte de eliminări, aceasta a declarat că își dorește din tot sufletul să rămână și nu ar pleca pentru nimic în lume acasă.

Se pare că dorința sa nu a fost auzită de telespectatori, care au decis să o trimită acasă și să îi păstreze în concurs pe Cătălin Cazacu și Valentin Chiș.

Mi-a făcut plăcere să vă cunosc pe toți, sunteți minunați. Să câștigați cât mai mult”, le-a spus ea colegilor după ce a aflat că parcursul ei la Exatlon s-a încheiat.

Citește și: Anca Surdu, nevoită să părăsească competiția Exatlon din cauza unor probleme dermatologice

Geanina, în vârstă de 23 de ani, a terminat un liceu cu profil sportiv și a cochetat cu dansul sportiv. De asemenea, ea a practicat atletismul și este specializată în maratoane.

Parcursul ei la Exatlon a fost unul scurt, de doar câteva săptămâni, dar a reușit să se afirme în mai multe moduri. Deși nu a câștigat foarte multe puncte pentru echipa sa, Geanina a fost „acuzată” de colegi că s-ar fi îndrăgostit de Ștefan din echipa Războinicilor.

Cei doi au stat unul lângă celălalt în seara de Paște, ba chiar au și dansat împreună. Mai mult, în timpul unei probe, Vladimir Drăghia a întrebat-o dacă vrea să meargă la Ștefan, în echipa adversă.

Citește și: Accident grav la Exatlon. Diana Belbiță a căzut în cap. Ce s-a observat atunci când s-a ridicat

Totuși, șatena a negat zvonurile, afirmând că ea are acasă un iubit care o așteaptă.

Geanina Stană nu este întru totul necunoscută telespectatorilor, care au putut-o vedea și în emisiunea „Bravo, ai stil!”, unde s-a făcut remarcată de la prima apariție. Sportiva are un temperament puternic și a intrat în diverse conflicte cu celelalte concurente.

Potrivit internauților, nu Geanina era cea care trebuia să părăsească concursul Exatlon, Cătălin Cazacu fiind cel care obținuse cele mai puține voturi. Dar, cum eliminarea lui Cătălin devenise previzibilă, producătorii au vrut sa elimine pe altcineva pentru a menține emisiunea cât mai interesantă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter