Chef Foa renunță la Pro TV în favoarea Kanal D. Ce emisiune va juriza

De Mădălina Manole, pe
Chef Foa face schimbări radicale în carieră. Juratul de la „Masterchef”, emisiune difuzată pe Pro TV, va pleca la postul Kanal D și se va alătura unui nou show de cooking.

Kanal D se pregătește să lanseze o nouă emisiune culinară, „Cine-i Chefu`?”, emisiune care va fi realizată după formatul „My Wife Rules” și care va debuta pe 17 iunie, fiind difuzată în fiecare zi de luni până vineri de la ora 17.00, relatează paginademedia.ro. 

Emisiunea va prezenta trei cupluri care vor lupta, sub îndrumarea lui Chef Foa, pentru un premiu în valoare de 1000 de euro, pus la bătaie la fiecare ediție. Formatul va fi total diferit de cele cu care ne-am obișnuit până acum, având în vedere că Chef Foa va dicta rețeta concurentelor, iar acestea vor trebui să o comunice cât mai exact partenerilor care vor găti, fără, însă, ca aceștia să știe care trebuie să fie rezultatul final. Show-ul culinar își propune să vină cu sfaturi și trucuri gastronomice, dar și rețete propuse de Chef Foa. La final, cele trei concurente vor fi legate la ochi și vor gusta din cele trei preparate oferind câte o notă fiecăruia.

Citește și – Lora, Alex Velea, Cornel Ilie sau Dan Bittman? Cine va ocupa scaunul liber de la “Vocea Romaniei“?

Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter