Te vor trece fiori reci pe şira spinării! Ce a simțit fratele geamăn al actorului Sorin Şaguna când acesta a murit

De Libertatea.ro, pe

Se spune că între gemeni există o legătură paranormală, şi când unuia dintre ei i se întâmplă ceva, celălalt simte. Aşa a păţit şi Adrian miercuri dimineaţă, când fratele lui, actorul Sorin Şaguna, în vârstă de doar 25 de ani, a plecat în lumea celor drepţi, şocând întreaga lume artistică. Povestea lui Adrian, pe care ne-a dezvăluit-o în exclusivitate, îţi dă fiori reci pe şira spinării.
Actorul Sorin Şaguna a început să se simtă foarte rău încă de la începutul anului. Avea mereu temperatură, stări de vomă şi de leşin. Medicii l-au tratat cam haotic, susţin apropiaţii familiei îndoliate, şi abia în urmă cu o săptămână, în urma unor analize, i s-a stabilit diagnosticul corect: toxoplasmoză, o afecţiune ce se ia cu uşurinţă de la pisici.

Deşi teoretic această boală se vindecă în maximum şase săptămâni cu banalul Biseptol, organismul actorului a fost alergic la orice tip de tratament: „N-aveam animale acasă, dar îmi povestea că avea grijă de pisica din faţa blocului, dar şi de cea de la teatru. Medicii au făcut tot ce este omeneşte posibil să-l salveze, dar trupul lui firav a cedat”, ne-a spus fratele său geamăn, Adrian, care lucrează ca DJ la un post de radio.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter