Cătălin Josan – locul întâi la preselecția națională pentru Eurovision 2012

În urma votului unui juriu de specialitate, acesta a acumulat 98 puncte, pozitionându-l astfel ca favorit pentru a reprezenta România la Baku, Azerbaijan.

Piesa “Call My Name”, împreună cu hitul “Don’t Wanna Miss You”- deținător al Discului de Aur în Italia, face parte din următorul album a lui Cătălin, care va fi lansat în Franța și Italia la sfârșitul lunii martie. Albumul poartă amprenta renumitului producătorul Desmond Child, care a colaborat cu nume mari, precum Bon Jovi, Kiss, Aerosmith și Roxette.

Se parte că și Cătălin Josan a devenit un produs de export cu succes în afara țării: muzica lui se ascultă în Franța, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Luxemburg, Spania, Elveția, Cehia, Polonia și Monaco.

O să fac tot ce pot ca să aduc Eurovisionul la București în 2013. Vreau să-i rog pe toți cei care cred în mine, și nu mă refer doar la cei din țară, să folosească toate oportunitățile, mai ales rețelele de socializare (Facebook, Twitter), să ajute la promovarea piesei. Vă mulțumesc mult că m-ați ajutat să ajung în topuri în Europa și vă rog să fiți alauri de mine și în continuare la Eurovision. Votați – Call My Name.” spune Cătălin

Selecția Națională pentru alegerea melodiei care va reprezenta România la Eurovision 2012 va avea loc pe 10 martie 2012.

Foto:arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter