Botezatu si Vârciu, duet senzaţional la “Roata norocului”!

De Unica.ro, pe

Invitat in ediţia din această seară (6 martie) a emisiunii “Roata norocului”, Cătălin Botezatu şi-a încercat şansa la Roată de dragul unui copil care are nevoie disperată de sprijin.

“Am venit aici pentru o fetita minunata, Alexia, care trece printr-un moment de cumpana. Are nevoie de o operatie urgenta la rinichi. Sper sa pot face ceva pentru ea”, a spus emotionat Catalin Botezatu. 

Celebrul creator de moda  a avut parte de un moment inedit in show,  cand  Liviu Varciu l-a invitat sa cante alaturi de el si de band-ul emisiunii.   Cei doi au interpetat,  fiecare dupa puteri si in aplauzele celor prezenti,  piesa “Ti-am dat un inel”, a trupei Holograf. “Cea mai frumoasa femeie e viitoarea  sotie!”, a punctat Liviu Varciu finalul  momentului artistic.

Orlando si Ana-Maria Barnoschi au facut si de aceasta data spectacol la “Roata norocului”, simpatica asistenta interpretand o dispecera de taxi, iar “matinalul” de  la Radio 21, pe primarul Marian Vanghelie. 

Nu ratati in aceasta seara, de la 20.00, o noua portie de distractie la “Roata norocului” si aflati cat de elegant stie Catalin Botezatu sa iasa din incurcatura atunci cand norocul ii joaca feste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter