Bianca şi Bote – confruntare live în emisiunea lui Capatos

De PR, pe

Bianca Drăguşanu, a venit aseară în emisiunea lui Capatos pentru a lămuri lucrurile în ceea ce priveşte relaţia ei cu fotbalistul Adrian Cristea.
Botezatu, acuzat de fosta asistenta păcătoasă că vrea doar să îşi facă publicitate, a intervenit telefonic vizibil iritat de declaraţiile Biancăi. Deşi fosta asistentă a lui Dan Capatos a decis la sfârşitul anului trecut să se retragă pentru o perioadă din televiziune şi să acorde o mai mare atenție problemelor de sănătate care s-au acutizat în ultima perioadă, Bianca Drăguşanu nu a rezistat foarte mult departe de lumina reflectoarelor.
Aseară, aceasta a venit pe platoul Un show păcătos, deranjată de ultimele articole apărute în presa de scandal şi de declaraţiile unor persoane conform cărora ea şi prinţul Cristea nu mai formează un cuplu. Ţinta atacurilor frumoasei roşcate au fost desigur Cătălin Botezatu şi Denisa Nechifor, fosta soţie a lui Cristea, cu care Bote s-a afişat des în ultimul timp.
Vizibil iritat de acuzele Biancăi, care a spus despre el că vrea doar să îşi facă publicitate de pe urma acestui scandal, designerul a intervenit telefonic pentru a o apostrofa pe fosta asistentă tv: „Atunci când îmi voi face reclamă pe spatele cuiva, înseamnă că nu mai exist. Nu îmi fac reclamă nici cu Bianca, nici cu Denisa.”
Disputa aprinsa dintre Bianca şi Bote a făcut ca emisiunea Un show păcătos să fie aseară lider de audienţă.
Din 6 februarie,  Dan Capatos dă startul nopţilor păcătoase mai devreme, de la 23:00, cu rubrici noi, invitaţi de senzaţie şi discuţii incendiare.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter