Antonia face publice fotografii din intimitate. Trebuie să le vezi!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:15
Cu ocazia zilei de naștere a micuțului Akim, băiețelul cel mic al Antoniei și al lui Alex Velea, care astăzi a împlinit 1 an, artista a dorit să împartă cu prietenii săi virtuali câteva momente unice.

Îndrăgita cântăreață a publicat pe Instagram câteva fotografii din intimitatea cuplului, mai exact din ziua în care Akim s-a născut și, totodată, a publicat și un mesaj emoționant:

Să nasc cel de-al treilea copil nu a fost deloc ușor, dar tot ce știu este că a meritat 100%! Această micuță minge de viață a adus atâta bucurie în familia noastră, la fel ca și ceilalți doi copii! Scopul meu în viață nu este să fiu cea mai bună mamă din toate mamele, ci să fiu o mamă minunată pentru copiii mei! Viața nu se dovedește a fi întotdeauna așa cum o planificăm și este bine așa! Știu că Dumnezeu va rezolva toate problemele noastre în timp. Sunt atât de recunoscător pentru tine, Akim, și sunt atât de recunoscător pentru toată familia mea! Sunt, de asemenea, mândră de mine pentru că am realizat atâtea lucruri minunate pentru vârsta mea și, mai presus de toate, mi-am îndeplinit menirea, oferind viață acestor 3 suflete pure și frumoase! Mulțumesc Doamne! La mulți ani, micuțule Akim!” –  a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Alături de una din poze, Antonia  a menționat calitățile de tătic ale iubitului ei, Alex Velea. ”Acest bărbat este cel mai bun tată din lume”, a scris artista.

Citește și – Antonia, apariție extravagantă la Elle Style Awards 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter