Ani Crețu, despre problemele de sănătate ale fiului său: “Prima dată i s-a umplut gura de sânge“

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 27 iulie 2018, 18:10
Ani Crețu a vorbit deschis despre problemele de sănătate ale fiului său. Îndrăgita actriță a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care viața i s-a schimbat complet.

Ani Crețu a povestit că toate problemele de sănătate au început de la un banal vaccin pe care i l-a făcut băiețelului său: „Am facut ce face majoritatea, mi-am vaccinat copilul fara sa citesc!” – a declarat actrița. Din cauza acestui vaccin micuțul a făcut o alergie severă care îi putea provoca oricând șoc anafilactic: „Au fost foarte multe lucruri cumulate şi cred că încet încet o să o rezolvăm. M-am chinuit mai mult singură pentru că bărbaţii tind să fugă şi se retrag în ei să nu vadă. Au fost momente destul de dificile. La un moment dat eram disperată de întrebările celor din jur despre copil. Şi la un moment dat a fost conceput într-o zi nefertilă. Pe la cinci luni jumate au pornit nişte contracţii şi am ţinut sarcina până în ultima zi în perfuzii. Totul a fost bine după ce am născut,  două luni. Nu vreau să fie o poveste lacrimogenă. Mie îmi place să fac mişto de viaţă, nu ea să facă mişto de mine. Eu nu plâng, am plâns când trebuia să plâng. Dacă aş fi plâns mai mult nu ajungeam aici. Prima dată i s-a umplut gura de sânge şi la două zile a încept diareea. Corpul lui nu producea o enzimă.”, – a dezvăluit Ani Creţu în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

Ani Cretu si fiul sau

Ani Crețu a divorțat în mare secret de soțul său și abia ieri a dezvăluit schimbarea care s-a produs în viața sa: „Eu nu am ce să-i reproșez, noi avem o relație foarte bună. Îmi reporoșez că nu am divorțat cu doi ani înainte, pentru binele lui.”, – a spus Ani Crețu în emisiunea „Agenția Vip” de la Antena Stars. Totodată, actrița a recunoscut că trăiește o nouă poveste de dragoste, însă a refuzat să ofere mai multe detalii despre misteriosul bărbat din viața sa, preferând să-și țină departe de ochii presei viața intimă. Cât despre nuntă, Ani Crețu a declarat că nu-și mai dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă: „Abia am ieșit dintr-un divorț, nu știu ce l-a atras, eu sunt destul de spurcată, rea. Am fost o dată mireasă, arătam bine în poze acum 10 ani. Nu mai e cazul. Ne e bine așa.”

Citește și – Horia Brenciu, dezvăluiri din mariajul cu Alice Dumitrescu: „Când eu ţip, ea ţipă şi mai tare”

Citește și – Andra i-a scris o scrisoare emoționantă fetiței sale: “Să o citeşti când vei creşte mare”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter