Andreea Bănica va prezenta o nouă emisiune la TVR

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 16:38
Andreea Bănică face un pas important în carieră. Artista va fi gazda unei noi emisiuni difuzată de postul național de televiziune, TVR. Este vorba de un show muzical care va fi difuzat săptămânal, începând de sâmbătă, 27 octombrie.

Andreea Bănică nu este la prima colaborare cu un post de televiziune din postura de prezentator, amintindu-ne că a fost moderatoarea emisiunii Folclorul contraatacă de la Antena 1, dar și Papuci de vedetă și Bravo, ai stil! de la Kanal D. Noua emisiune care va intra în grila de programe a postului TVR1 se numește Provocarea starurilor și va fi o emisiune muzicală de tip talent-show: „Aşteptam de mult timp o astfel de producţie muzicală în care să mă pot implica 100%. Mă bucur mult că am fost cooptată în acest proiect şi mai ales la TVR, acolo unde visam să ajung când eram mică. Recunosc, mi s-au mai propus formate de televiziune pe care să le prezint, însă nu m-a atras nimic mai mult ca noul proiect al TVR 1 – Provocarea starurilor! Face parte din meseria mea, eu asta fac: cânt de când aveam 4 ani şi jumătate şi mă vedeam într-un astfel de proiect muzical. Sper să ne urmăriţi sâmbătă de sâmbătă, să cântaţi alături de noi şi să trăiţi la maxim ceea ce noi vă vom transmite din platoul de televiziune: energie, veselie, poveşti cu cântec! Haideţi să cântăm româneşte şi să descoperim noi talente de care, poate, nu aţi mai auzit! Muzică live 100%!” – a transmis Andreea Bănică pentru paginademedia.ro

Emisiunea Provocarea starurilor va avea trei jurați, trei mentori și șase concurenți, iar noutatea va consta în faptul că cei trei jurați se vor schimba la fiecare ediție. De asemenea, în fiecare emisiune vor fi eliminați câte trei concurenți care mai apoi vor fi înlocuiți cu alți trei noi participanți.

Citește și – Andreea Bănică, despre dramele copilăriei: „Aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă”

Citește și – Dragoș Bucur a vorbit despre procesul de adopție al fiicei sale

Sursă foto: arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter