Anda Adam va face parte din juriul “Bravo, ai stil!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 17:54
În cea de-a treia săptămână a celui mai iubit show de fashion din România, “Bravo, ai stil!”, difuzat de miercuri până sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D, celor trei jurți ai emisiunii li se alătura Anda Adam, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. 

În cele patru ediții, Anda Adam va avea drepturi depline de jurat și va acorda puncte, în funcție de cât de bine vor reuși cele 10 concurente să o impresioneze din punct de vedere stilistic. Anda Adam este una dintre cele mai titrate artiste din România, lănsând de-a lungul anilor hituri celebre care ocupa primele locuri în topurile muzicale. Cu un stil vestimentar inconfundabil, extravagant, care nu poate trece neobservat, Anda Adam este una dintre cele mai bune voci feminine din țară.

Anda Adam va face parte din juriul “Bravo, ai stil!”

De săptămâna viitoare, în cele patru zile în care se va afla la masa juraților de la Bravo, ai stil!, fanii emisiunii o pot urmări pe frumoasa vedetă și în această postură, aceea de a comenta și juriza vestimentațiile concurentelor care aspiră la titlul de Cea mai stilată femeie din Romania: “Îmi place foarte tare această postură, am niște colegi foarte faini. Aș vrea să fiu mai des jurat. La Bravo, ai stil! îmi pot exprima părerea, mai ales în ceea ce privește momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii“, – a transmis Anda Adam.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter