Anca Țurcașiu, în musicalul „My Fair Lady”. Ce rol va avea actrița

De Mădălina Manole, pe
Anca Țurcașiu se întâlnește pentru a doua oară cu Horia Brenciu pe scena unui musical. Din 21 martie, artista o va interpreta pe Mrs. Higgins, mama profesorului de fonetică, Mr. Higgins.  

Anca Țurcașiu, în vârstă de 48 de ani, se află la al șaptelea musical în care joacă și spune că își dorește să existe cât mai multe spectacole de acest gen în cariera ei: „Rolul doamnei Higgins, unul foarte ofertant pentru mine, mă solicită foarte mult pentru că este un contre-emploi. Aștept cu nerăbdare reîntâlnirea cu regizorul Răzvan Ioan Dincă și cu minunata coregrafă Violeta Dincă, o colaborare pe care o doream chiar de la premieră. Faptul că am intrat acum în acest spectacol este o mare bucurie pentru mine, iar revederea cu Horia Brenciu, în calitate de fiu de această dată, va fi ceva cu totul și cu totul special. Abia aștept repetițiile, abia aștept spectacolul și pot să spun că este un început de an extrem de fericit pentru mine din punctul acesta de vedere. Un nou proiect înseamnă mare bucurie în viața mea”, – a transmis Anca Țurcașiu.

Anca Turcasiu

Alături de Anca, personajul Mrs. Higgins va fi interpretat, de asemenea, și de Aura Călărașu, cunoscută cinefililor din producțiile „Din dragoste cu cele mai bune intenții”, „Portretul luptătorului la tinerețe”, „California Dreamin’’, „Marilena de la P7”, „Ryna” sau serialul „Cu un pas înainte”. În rolul profesorului Higgins, cei care nu vor rata spectacolele „My Fair Lady” din luna martie, îl vor vedea atât pe Horia Brenciu, cât și pe actorul Ernest Fazekas, care a tradus și adaptat textul musicalului în limba română.

Foto credit: Mircea Marinescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter