Anca Serea te învaţă cum să devii un PR de celebrităţi

De Unica.ro, pe

Adelina Borţan, PR Specialist, Prima TV alături de Anca Serea dau startul unui workshop inovator: Celebrities PR. Gândit ca un « laborator », NAKED este locul unde se întâlnesc profesioniştii, înţelepţii, inovatorii din comunitatea PR, pentru a pune punctul pe “i”-urile din PR-ul din diferite industrii, cu toate resorturile de imagine specifice.

Anca Serea, secrete de PR

Business PR, Fashion PR, Celebrities PR si Cultural & Arts PR compun colecţia din această toamnă. Printre temele dezbatute în cadrul workshopului de Celebrities PR se numară celebrity endorsement sau cum ajută vedetele brandul pe care îl reprezintă, celebrity e-PR sau forţa celebrităţii digitale, story brokering sau cât de importantă este povestea şi multe altele.
Alexandru Constantin, Anca Serea, Diana Bart, Stefan Stan sunt doar câţiva dintre invitaţi.
Un bun PR stie sa te indrume in direcţii bune, să fie alături de tine atunci când e cazul, să te ajute să faci faţă unor eventuale presiuni media”, spune Anca.
“In cadrul workshopului de Celebrities PR vom pune accent mai mult pe partea practică. Vom vorbi despre strategii de PR, story brokering sau cât de importantă este povestea, cum construieşti imaginea socială a unei persoane publice. Vă voi dezvalui insight-uri din această ramura a relaţiilor publice şi vom face cunoştinţă cu vedete care au înţeles importanta PR-ului în dobandirea notorietăţii”, spune Adelina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter