Alexandra Dinu îşi donează brăţara preferată pentru a ajuta mamele în dificultate

De Unica.ro, pe

Alexandra Dinu se alătură persoanelor publice din România care îşi donează obiecte personale cu scopul de a fi licitate în cadrul târgului de nunţi Expo Ideal Mariaj.
Frumoasa actriţă a decis să ofere una din brăţările sale preferate pentru a fi licitată, banii strânşi urmând să fie donaţi unor cazuri speciale din cadrul programului “Şcoala Mamelor”, derulat de Fundaţia Preţuieşte Viaţa deţinută de Andreea Marin.
Brăţara Alexandrei Dinu va fi prezentată în premieră în această seară în cadrul evenimentului de lansare a Expo Ideal Mariaj şi apoi expusă timp de trei zile, în perioada 15-17 februarie, în cadrul târgului de nunţi de la Palatul Parlamentului.
Actriţa nu este singura persoană publică din România care a decis să se implice în această campanie de strângere de fonduri în folosul femeilor aflate în situaţii limită.
Dana Săvuică, Andrei Tinu, Galyna Panzari, Codrin Ştefănescu, Marius Marinescu s-au alăturat şi ei iniţiativei organizatorilor şi au oferit obiecte personale cu însemnătate specială.
Cel mai important târg anual de nunţi din Bucureşti, Expo Ideal Mariaj, ajuns la a opta ediţie, se desfăşoară anul acesta, între 15 şi 17 februarie 2013, în premieră, la Palatul Parlamentului.              
În noua locaţie, vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare, pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la cei peste 100 de specialişti prezenţi la târg, vor afla idei originale şi soluţii complete pentru organizarea celui mai important eveniment din viaţa lor.
În plus, conform tradiţiei, la Expo Ideal Mariaj vor exista oferte promoţionale şi mari reduceri pentru vizitatori.
Aşa cum şi-au obişnuit publicul, organizatorii evenimentului, Ideal Mariaj, au pregătit şi de această dată  cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă, aparţinând designerilor români şi internaţionali, precum şi piese unice, de neuitat. Spre exemplu, creaţiile 2 în 1, dar şi  rochia cu fir de aur şi diamante, creaţie exclusivă pentru Expo Ideal Mariaj, realizată de către Marithe, cu o valoare de peste 50.000 lei.
Mirii nu vor fi nici ei mai prejos, expozanţii aşteptându-i cu zeci de oferte în materie de costume şi accesorii masculine.
La Expo Ideal Mariaj nu vor lipsi bijuteriile, demonstraţiile de machiaj şi coafură, prezentarile de modă, invitaţiile şi mărturiile, aranjamentele florale, casele de producţie audio, foto şi video, companiile de închirieri limuzine, locaţiile pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru a organiza o nuntă magică.
În plus, pe parcursul celor trei zile de târg, organizatorii au pregătit pentru vizitatori o mulţime de lucruri inedite: rochia din flori naturale, caleaşca din gheaţă, concerte semnate Elena Gheorghe, Ştefan Stan şi Mandinga, dar şi „căsătorii de 24 de ore” oficiate de Cove şi Andreea Mantea.
Ajuns la cea de-a opta ediţie, Expo Ideal Mariaj, organizat de revista Ideal Mariaj, reuneşte cea mai diversificată ofertă de pe piaţa românească şi aduce la un loc cele mai renumite firme din domeniu care propun soluţii complete pentru ca nunta să fie un eveniment de vis!
Mai mult decât atât, biletul de intrare, în valoare de 20 RON, le poate aduce viitoarelor mirese ale anului 2013 zeci de premii surpriză oferite de partenerii Expo Ideal Mariaj.
Accesul în Palatul Parlamentului pentru Expo Ideal Mariaj se face din Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Academia Română.

Program Expo Ideal Mariaj Palatul Parlamentului 2013:

Vineri, 15 februarie: 12:00 – 19:00
Sambata, 16 februarie: 10:00 – 19:00
Duminica, 17 februarie: 10:00 – 17:00

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter