“Alex Velea e un prefăcut, Cătălin Crişan este un frustrat”. Un om celebru din showbiz dă de pământ cu artiştii

De Libertatea.ro, pe

De 20 de ani încoace, Marius Gavrilă organizează spectacole şi i-a urcat pe scenă pe mai toţi artiştii neamului. S-a făcut repede remarcat datorită gurii sale păcătoase, însă i s-a dus buhul şi pentru faptul că face armată cu vedetele. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Marius Gavrilă dă de pământ cu solişti precum Alex Velea şi Cătălin Crişan.
 

Libertatea: Sunt artiştii zgârciţi?

Marius Gavrilă: Recunosc, sunt zgârciţi, însă asta vine ca o deprindere profesională. Păi, duci o viaţă în care nu plăteşti cazare, nu plăteşti nota la restaurante, nu plăteşti transportul, poate şi automobilul îl ai „de împrumut” de la vreo firmă cu care îţi asociezi imaginea. În condiţiile astea excepţionale începi să crezi că totul vine gratis. De aceea, multe vedete au un şoc atunci când pleacă în concedii şi trebuie să scoată bani din buzunar.

Din zgârcenia lor ai ajuns milionar…

Asta pentru că n-am luat direct de la vedete – nici nu mi-ar fi dat. Am făcut comisioane pe munca lor. La 17 ani mi-am luat un BMW nou-nouţ doar din comisionul pe vânzări ambulante ale unui singur disc, casetă şi vinyl („Unde dragoste nu e, nimic nu e”- Gheorghe Gheorghiu).
Citeşte mai multe pe Libertatea.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter