Adriana Bahmuțeanu renunță la televiziune din cauza unor probleme de sănătate

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 04 ianuarie 2018, 10:49
Adriana Bahmuțeanu a început anul cu o decizie socanta. Aceasta a anunțat pe pagina sa personală de Facebook că se retrage din televiziune.

Adriana Bahmuțeanu a demisionat de la Antena Stars după aproximativ șase ani în care a fost o prezență TV constantă: „Vreau ca anul ce tocmai a trecut să-mi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele. Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa Antena Stars se încheie aici. A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experienţă inedită alături de colegi minunaţi. Mulţumesc întregii echipe ce m-a susţinut în momentele dificile, managementului, celor de la PR şi tehnicienilor din spatele camerelor tv. Am convingerea că viaţa este o aventură formată din provocări, episioade, lecţii, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depăşim. La fel cum cred cu tărie ca fiecare dintre noi ne construim realitatea şi drumul aşa cum simţim că este mai bine. Mulţumesc tuturor.” – a fost mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Motivul acestei decizii radicale se pare că are legătură cu starea de sănătate. Adriana Bahmuțeanu suferă de probleme serioase cu spatele, iar tratamentele pe care le urmează zilnic o împiedică să mai apară constant pe micile ecrane: Am niște probleme cu spatele și fac niște tratamente, fizioterapie și alte asemenea proceduri și trebuie să am mare grijă de mine. Nu am cum să le împac pe amândouă, iar sănătatea trebuie să fie pe primul plan pentru mine, mai ales că trebuie să am grijă și de cei doi copii ai mei” – a declarat vedeta TV pentru spynews.

Adriana Bahmuțeanu prezenta emisiunea Agenția VIP alături de Cristi Brancu și Bianca Sârbu.

Citește și – Foto șoc! Adriana Bahmuţeanu, în sânii goi: ”Mă simt super bine în pielea mea”

Citețte și – Adriana Bahmuteanu nu se mai opreste din slabit. S-a topit pe picioare

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter