Câți invitați vei putea avea la nuntă sau la botez după 15 mai

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 24 iunie 2020, 15:31

După data de 15 mai, când va fi instaurată starea de alertă pentru COVID-19, condițiile în care se va putea participa la ceremoniile religioase importante se schimbă.

Astfel, conform propunerii Ministerului de Interne, la ceremoniile religioase precum botezuri, cununii și înmormântări vor putea participa cel mult 16 persoane, iar condiția de bază va fi respectarea regulilor de distanțare socială.

Pentru cei aflați în pană de idei, uite cele mai frumoase urari de botez pe care le poti trimite cuiva!

Citeşte şi: Ministerul Afacerilor Interne: Regulile deplasării în afara localității după 15 mai

Așadar, vor fi permise „activitățile organizate de slujitorii cultelor religioase în locașurile de cult, care se desfășoară fără participarea credincioșilor sau practicile și ritualurile cu caracter privat (botezurile, cununiile sau înmormântările) care au loc cu participarea unui număr strict limitat de persoane – maximum 16 persoane și respectarea regulilor de distanțare socială”, se arată într-un document emis de MAI, cu privire la măsurile de prevenire și control a răspândirii coronavirusului, propuse pentru a intra în vigoare începând din data de 15 mai 2020.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier

sursa foto – 123rf.com, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter