Tinitus – o afecţiune care te poate înnebuni!

De Avantaje.ro, pe

Sara Pavel, 40 de ani, a fost o mare iubitoare de concerte live până în momentul în care a descoperit că sunetele puternice i-au afectat auzul.
Mereu mi-a plăcut muzica, astfel că mi-am petrecut anii studenţiei mergând cu prietenii la tot felul de concerte. Chitare zgomotoase, tobe puternice, solişti cu voci impresionante – am adorat acea perioadă.
Din păcate, nu şi urechile mele. La început, a apărut acel zgomot pe care cred că îl auzim cu toţii după un concert zgomotos sau după o noapte petrecută într-un club cu muzică puternică.
Apoi, acum câţiva ani, în Ajunul Craciunului, stăteam acasă, pe canapea, era linişte, când am simţit în urechea mea stângă explodând un ţiuit asurzitor.
Era diferit de tot ceea ce auzisem pâna atunci, pentru că era mai puternic. Citisem în biografiile idolilor mei care aveau tinitus că la început avuseseră aceleaşi simptome, deci bănuiala mea s-a îndreptat spre asta.
La control, medicul mi-a spus că ar putea fi o infecţie la ureche şi mi-a prescris antibiotice.
Am sperat să fie asta cauza şi ţiuitul să dispară, dar nu s-a întâmplat aşa. Sunetul acela a devenit mai puternic, extinzându-se şi către urechea dreaptă.
Vezi continuarea pe avantaje.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter